OM LADDINFRA

Laddinfra.se är Sveriges nationella databas för publik laddinfrastruktur. I databasen samlar vi in och lagrar information om publik laddinfrastruktur i Sverige. Sedan är det upp till marknaden att utveckla tjänster som använder informationen och presenterar den för elbilsanvändare genom kartor, appar och navigationssystem. 

VÅR VISION

Att bli Sveriges officiella nationella databas för publik laddinfrastruktur med all nödvändig information en elbilist behöver för att resa runt i landet.

VAD VI GÖR

Vi samlar in information om de platser i Sverige där användare av laddbara fordon kan ladda i en databas. Information kan sedan hämtas till karttjänster, appar och navigationssystem. 

VÅRT TEAM

Laddinfra.se bygger på den norska databasen Nobil, som också finns i Finland, och drivs i Sverige av intresseorganisationen Power Circle.

EN KOMPLETT DATABAS

I databasen finns nödvändig information om de platser i Sverige där användare av laddbara fordon kan ladda. Bland annat finns det information om GPS-koordinater, adress, ägaruppgifter, kontaktuppgifter i händelse av fel eller behov av hjälp samt annan information som kan vara av betydelse för att hitta och använda laddstationen. Det finns också detaljerad information om varje laddpunkt såsom vilken standard uttaget har, vilken laddeffekt, om det kostar att ladda, hur länge man får ladda med mera.

OM POWER CIRCLE
ADRESS

Power Circle AB

Grev Turegatan 14

Box 5073

102 42 STOCKHOLM

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Twitter Icon